diumenge, 3 de febrer del 2013

Aquest dissabte varem acabar de decidir el tema de les vacances de Pasqua, finalment, anirem a Saragossa a l'encontre de rutes durant 4 dies (28, 29, 30 i 31 de març).

També varem parlar del campament on varem canviar la idea que teniem de fer un interrail a Grècia, farem un interrail pero per el nord d'Europa, encara falta concretar el lloc, pero les idees principals són: Dinamarca, República Txeca, Alemania o Polònia, encara que poden ser d'altres.

Tenim present fer un voluntariat a la canera d' Esporles, en Joan cridarà aquests dies per veure si podem posar en marxa aquest voluntariat i per a que ens diguin les diferents opcions per ajudarlos.

Na Irene ha conseguit contactar amb els que organitzen l'acampada de branca (dies 9 i 10 de març), encara que no ens han informat de grans coses, sabem que haurem de encarragar-nos de qualque cosa pero encara no sabem de que i sabem que podem anar-hi a l'hora que volguem. Quan sapiguem més coses ja informarem.

6 comentaris:

  1. sa cosa va funcionat:D al consell varem parlar d'un parell de coses i algunes bones idees i adivinau! n'Irene HO VA APUNTAAR ajajja en xerram dissabte

    ResponElimina
  2. ok. ja ens ho contareu

    ResponElimina
  3. Pensau que han de venir els pares cinc minuts o a les 4 i mitja (qui no pugui que ho digui) desprès heu de dur fotocopia dni i certificat de residència. Això obligatori.

    ResponElimina
  4. Jajajaja de tot ha quedat constància en un paper xd, tambe ens hem d enrrecordar d lo d ses camisetes d rutes q crec q no les hem comprat xd
    Irene :)

    ResponElimina
  5. es veraa! quanta cosa, esper no deixar-me res:/

    ResponElimina
  6. també vos heu d'enrecordar de dur es 20€!!

    ResponElimina