dissabte, 16 de març del 2013

INFORMACIONS VARIES

.
Rutes!!
Avui al cau hem decidit que:
- El pròxim dissabte dia 6 vendrem crespells per Bunyola, cada un ha de dur crespells i hem de venir TOTS! Quedam a les 16:00h. al cau, feim els paquets i pujam a bunyola per vendre'ls.
recepta:
-1 kg de farina.
250 g de sucre.
200 g de saïm.
1 tassa de café d'oli d'oliva o girasol.
1 tassa de café de suc de targonja.
raspa de llimona (la pell d'una llimona, raspada, però sense lo blanc).
3 o 4 vermells d'ou.
 QUE NO QUEDIN CREMATS!!

- REUNIÓ DE PARES PER AL CAMPAMENT, DISSABTE 6 D'ABRIL A LES 15:30 AL CAU LA REUNIÓ ON PRESENTAREM EL CAMPAMENT ALS PARES I DURANT LA SETMANA SEGUENT HAURAN DE FER L'INGRES QUE CONFIRMI EL CAMPAMENT. PER TAL DE TENIR ELS BILLETS EL SEGÜENT CAP DE SETMANA. RESRVA DE 200€ PER PERSONA.

- la setmana que ve preparam la reunio de pares, acabam de preparar el tema de l'encontre i venem coques, n'Aina en durà una o algo de menjar per vendre algí més? ES IMPORTANTISSIM QUE HI SIGUEU TOTS QUE MIRAM BILLETS I DECIDIM ON ANAM DE CAMPAMENT, QUE VISITAM, COM ENS MOVEM... ES DECIDIRÀ DISSABTE QUE VE NO PODEM ESTAR MÉS A MIRAR QUE FEIM.

11 comentaris:

  1. no vaig venir aixique no se com ho vareu acordar pero crec que vendriem mes crespells si ho fessin abans de festrs i nodespres perque la gent encara no nha fet o no nha menjat.

    ResponElimina
  2. pero es que ho farem per paqua q es epoca de crespells i abans tampoc tenim gaire temps per fer-los

    ResponElimina
  3. i dumenge que ve? es tres dies abans de pasqa, perque dia sis ja es despres, i no vrndrem tants crespells, vamos, pens jo

    ResponElimina
  4. a mem es igual si galletes o crespells, la cosa es que s'ha de vendre quan més poguem millor.

    D'altre banda estiguerem parlant que si diumenge demati quedam per vendre i dissabte horabaixa som al cau, no tenim temps real de fer-los.

    per això la suggerència de fer-ho en dissabte horabaixa i no aquest que ve perque hi hamoltes coses del campament que tancar, si tots parlau de fer-ho diumenge, el màxim problema es que pot ser que jo no pugui venir encara que intentaré fer el possible per ser-hi per una banda i per altre personalment dubto que pugui fer galletes o crespells per vendre.

    aina.

    ResponElimina
  5. A me si tots trobau millor fer-ho diumenge d'aquesta setmana idò es fa i tb ho podem fer el sis igualmente.

    Aina

    ResponElimina
  6. Si voleu podem fer crespells menorquins, estan molt bons, mumare te la recepta. si voleu m'ho deis i la copiare o l'enviare al gmail o algo aixi.

    ResponElimina
  7. amem jo ho deia per vendre més perquè vendrem molt menys dia 6 però crec que soc sunica així que ho feim dia 6 i cap problema
    lo des crespells menorquins ho podem mirar si sabem com ferlos pues genial, així no son els tipics:)

    ResponElimina
  8. i per cert mes sap greu però jo no puc fer cap coca per vendre:/

    ResponElimina
  9. be jo vos enviare la recepta i despres ja decidirem

    ResponElimina
  10. Una cosa, jo no dic que es crespells menorquins siguin dolents (segur q estn bonissims) pero jo aniria a fer lo q ja sapiguem fer ja que sa gent no provara ses galletes/crespells abans de menjar-los :P

    ResponElimina
  11. Baaaa podem fer el que volgueu ho parlam dissabte jo dure coca per vendre a vore de que la faig....

    Aina

    ResponElimina