dimarts, 29 de novembre del 2016

HEM D'ESPAVILAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADAL (acampada de nadal)

Bueno com que molta gent segurament no sap lo que farem a sa vetllada de Nadal aquí vos deixam un resumillo: 
Sa temàtica seria un concurs on els participants estaran dividits en grups i per guanyar hauran de passar un parell de proves. Aquestes proves seran: Saber y ganar, Bollywood, el Formiguer, Furor, Abril-cerral i Factor X.  Cada grup participarà en totes aquestes proves. Cada prova ha de durar 10min, per tant, evidentment, garrulos, sa durada de sa vetllada serà d'una hora.

Cadascun ja hauria de saber a quin grup pertany i ademés pensar com fer l'activitat per explicar-lo al cau aquest dissabte.

RECORDAU!: el grup de Formiguer serà sa prova en la qual els participants hauran de fer ses bolles amb desitjos/valors (encara s'ha de xerrar) per després posar a l'arbre al final de sa vetllada. Per tant TOTHOM ha de cercar manualitats de com les poden fer els integrants, i ja que hi som cercarem també de com fer un arbre recyclât i mooolt original.

Per fer aquest Ultramegaarbrereciclat heu de dur AQUEST dissabte: 

-- Botelles de plèstic
-- Paper de dièri

IMPORTANT
Si algú té una càmara bona per favor que avisi i la dugui  a s'acampada, per favor, si vos plau, i sinó també.
I també se precisa d'un foco. Aquestes coses serviran per poder gravar els balls de la prova de Bollywood, ja que es guardaran per si en un futur els volem.

FOCOS, CÁMARA I ACCIÓN fins dissabte!!


RECORDAU que podeu confirmar lo de sa Jamborinada fins dia 3, que és aquest divendres, demà és divendrrrrres, demà és divendrrrrres. 




1 comentari: