divendres, 26 de juliol del 2019

En tiempo de melones, corta los cordones.

Hola amigos de YouTube, en el siguiente videotutorial les vamos a explicar como preparar un trempó con pimiento vermell y con judias en vez de ciurones.

Avui ha estat un dia tranquilet, doncs haviem de compensar es dia duro d’ahir. Ens hem despert Con Calma i ens hem dirigit cap als llacs. Haviem d’agafar un bus però l’hem perdut (això que diuen que els alemanys són tan i tan puntuals... pues no creas, a vegades passen abans i a vegades passen com a 20 minuts tard). Un pic allà hem nedat, dormit, jugat, cuinat, xerrat,.. i molts altres participis.
Després hem tornat a casita (haurieu d’haver vist com ens hem fet nostre es camping, doncs hem ocupat totes les zones comuns). A més constantment ens confonen amb italians i eso esta feo. Fa un parell de dies dessitjavem un pilota i ara que la tenim encara no hem jugat ni un poquito, y eso también esta feo. Papis i mamis, ens posam krema solà, tanta que, de fet i literalment, hem contaminat es lagüitos. Na Isa no s’imaginava mai que hi hagues tantes bicicletes a Alemanya. A na Mercè li molesta molt que no hi hagin passos de zebra. N’Anna pren ricola, pero pitjor ho passa ella, això ho vam aprendre es primer dia de campa.

Y con esto y un biscoxo, hasta mañana a las oxo, que partirem cap a Munic (München pa los amigos).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada