dimarts, 12 de març del 2013

RECORDATORI!

-Rutes esper per es bé de ses nostres butxaques que la venta de paperetes vagi a tope ( aquest cap de setmana a perseguir a tots els caps ;D )

-Aquest dissabte qui s'encarrega de dur una coca o alguna cosa per vendre?

-Hauríem de començar a moure'ns amb el tema de la recollida de material de muntanya, aquest cap de setmana se podria comentar.

-Proposta: venta de crespells diumenge 24 dematí, ja que la setmana següent és dijous sant, que vos pareix i comencen les festes?

-Pensau a confirmar l'assistència al Sant Jordi  aquest dissabte!!

-L'acampada del cap de setmana passat va estar molt bé i OLÉ ELS RUTES DE NUREDDUNA  jajaja

-Després de l'acampada vàrem estar organitzant les activitats de l'encontre de Saragossa i la cosa va quedar així: el dia que ens toquen jocs farem alguns jocs ( Aina o Irene deis quins per favor) i el dia dels valors i l'aprenentatge farem una activitat per grups. Dos de nosaltres estaran en l'organització de l'activitat i els altres formaran part dels grup. Cada grup tendra un tema: 1. Què ens ha aportat el guidisme a nivell personal, 2.       Què  ens ha aportat el guidisme a nivell comunitari/ general, 3. Què hem aportat a nivell personal, 4. Què hem aportat a nivell de grup.
    La qüestió és que cada grup ha de pensar respostes vàries a la seva pregunta (distints valors) i hauran de plasmar aquest valors en imatges ja sigui fent alguna representació ells mateixos, utilitzant fols i rotuladors o com se'ls ocorri xd i també hauran de fer un video que mostri com un resum, una visió general de la resposta  on hauran de participar-hi tots els del grup.
    Una vegada acabat el temps exposarem les imatges i els videos enfront de tots els grups i se podran fer aportacions si algú creu que falten valors i ja com a finalització havíem pensat fer un video de TOTS els rutes! 
    Després tot el conjunt de fotos i videos s'haurà de mostrar als caps, no és així Aina?

-Tema Polònia hem de començar a avançar.

Les entrades sempre són extremadament llargues però èhh lo que hay xd
PO-DE-MOOOOOS!




5 comentaris:

  1. jo els dies 25 i 27 tenc examens, no se si me va massa be anar a lo de les galletes... i no se si pel sant jordi estaré d'examens, pero supos que si, be, lo del sant jordi vos diré coses aquests dies.

    ResponElimina
  2. Vale Clara, amem que diuen els altres
    maria

    ResponElimina
  3. Rutes esper per es bé de ses nostres butxaques que la venta de paperetes vagi a tope ( aquest cap de setmana a perseguir a tots els caps ;D )

    -Crec que n'irene va dir que duria coca.

    - Aquest dissabte en parlam i començam a tope amb lo de la recolida de roba

    - Per mi lo dels crespells ho podem fer el 23 horabaixa o el 24 demati tant més.

    - Per el tema del sant jordi tothom ha confirmat assistència, falta na Clara per saber-ho.

    - Encontre de rutes:

    JOCS: Jocs al parc devora el centre d'historias. corda escalada, fua!, estrella doble, conills i conillera, piola.

    ACTIVITAT: dos de nosaltres estaran en l'organització de l'activitat i els altres formaran part dels grup.
    Cada grup tendra un tema: 1. Què ens ha aportat el guidisme a nivell personal
    2. Què ens ha aportat el guidisme a nivell comunitari/ general
    3. Què hem aportat a nivell personal
    4. Què hem aportat a nivell de grup.

    Cada grup ha de pensar respostes vàries a la seva pregunta (distints valors) i hauran de plasmar aquest valors en imatges ja sigui fent alguna representació ells mateixos, utilitzant fols i rotuladors o com se'ls ocorri xd i també hauran de fer un video que mostri com un resum, una visió general de la resposta on hauran de participar-hi tots els del grup.

    Una vegada acabat el temps exposarem les imatges i els videos enfront de tots els grups i se podran fer aportacions si algú creu que falten valors i ja com a finalització havíem pensat fer un video de TOTS els rutes!

    Després tot el conjunt de fotos i videos s'haurà de mostrar als caps DIUMENGE DEMATI AMB UNA EXPLICACIÓ D'ALGÚ DELS GGMM (RUTES)

    -Tema Polònia hem de començar a avançar.

    ResponElimina
  4. me sap greu ser sa darrera que avisa, al final no hi aniré al sant jordi

    ResponElimina