dimecres, 19 d’agost del 2015

Avui hem estat on dormen els trens!

Bon vespre família!

Avui ha estat un dia hiperllarg i molt dens. Ens hem aixecat bastant prest per agafar el tren cap a Krakow i d'allà cap a Wroclaw.

Hem trobat el primer gnom (hi ha més 175 gnoms amagats per tota la ciutat) a l'estació central de Wroclaw!

Avui hem conegut el tercer grup d'scouts des de que hem començat el viatge! La primera fou una al·lota italiana a l'aeroport de  Krakow, els segons uns joves de Polònia que quan ens van veure entrar al restaurant ens varen mirar durant una bona estona fins que van venir a explicar-nos perquè (flipavem perque no duien foulard! Hahah). Els tercers han estat uns al·lots també de Polska que ens han explicat moltíssimes coses del seu "team".

Hem anat al punt d'informació de l'estació i ens han atès en castellà! Ha estat una gran sorpresa i un descans poder entendre al 100% el que ens diuen! Hahah! Perquè no és que a Polònia parlin massa bé l'anglès (en general)...

Quan hem arribat al càmping ja eren més de les 21h del vespre i no ens obrien la porta. Hem telefonat i ens han dit que estava "full"! Ens hem assustat bastant i hem demanat ajuda a una senyora major que passava pel carrer. Ens ha fet senyes perquè la seguíssim i ha tocat a un portal d'una casa ben luxosa, que ha resultat ser el càmping. Ens hem instal·lat en una parcel·la ben curiosa. Els banys són semblants als d'una obra però sobreviurem! Hahah! 

Demà anirem a visitar la ciutat! Ja vos anirem contant cosetes!

Fins aviat! Besitos!

Les fabuloses tortuges ninjes es despedeixen!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Hola estimadetes,
    Com heu pogut veure, ses senyores majors (de qualsevol lloc del món) ho saben tot, tot.
    Bona nit i fins demà.
    Besitos a totes

    ResponElimina
  2. un !0 per na María, te TOTA se raò.
    esperam ansiosos que arribi es vespre, ses vostres aventures mos fan sentir bé.
    un beso

    Isabel

    ResponElimina