dijous, 2 d’agost del 2018

Dia 1. Visita a Auschwitz.

Això ja s'acaba i, per posar el punt final als dies de veure coses en el nostre european tour, varem anar a un lloc que tothom hauria de visitar si la sort el fa pegar a Polònia: Auschwitz.

S'ha de dir que, abans de partir, varem aprofitar per estar estirats una estona més, que el cansansi acumulat dels dies es nota en el body. Puntuals (com sempre, como pa dudarlo), ens n'anarem cap al camp de concentració amb un bus que tenia pinta de ser una mica clandestí (tenia fins i tot un sac de dormir que sospitavem que era del conductor).

Passada hora i mitja de circular (més estrets i incòmodes que en un concert en Es Gremi) arribarem i dinarem d'una cosa molt particular i innovadora: bocatas.

El tour varem poder trobar era el num 98, i sols tenía un problema: estava en anglés. Tot i així, ens varem desfer bastant bé. La visita va ser impactant per a tots.

Per tornar ho vàrem fer en un bus que pintava ser pes "legal" (que va sortir més barat i tot). Així com posarem un peu dins el bus es posà a ploure i a fer llamps, llamps dels grossos, dels que fan miedito. Però la sort encara estava de la nostra part perquè així com sortirem aturà.

Per acabar la jornada i homenatjar aquest viatge ens varem poder permetre un bufet lliure d'agafar el que volguéssim del super per sopar (amb un màxim de 12 zlotis, que no són ni 4€, però algo es algo). Un festinaco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada