dijous, 2 d’agost del 2018

Dia 2. Adéu a tots, que partim cap a ca nostra.

I fins aquí el nostre super viatge arround Europe. Avui senzillament ens hem despedit de la nostra darrera amfitriona (de manera molt commovedora, com sempre), hem dinat, hem jugat i hem partit cap a l'aeroport de Cracòvia.

Aquesta entrada està escrita durant el vol cap a l'aeroport de Barcelona, on passarem la nit i demà dematí partirem cap a sa Roqueta. Així que aquest és el darrer blog que pujarem. L'hora d'arribada aproximada demà són les 12:00 (pels papis despistats), però no sabem si patirem algun retràs com el d'avui (d'una horeta).

En total hem visitat 4 països: Polònia, amb el seu verd; Praga, amb les seves històries; Àustria, amb la seva bellesa i Eslovàquia, amb el seu encant.

Hem passat gran part del viatge dins transports, però hem tengut temps també per conèixer les principals ciutats de cada país (Cracòvia, Praga, Viena i Bratislava). També hem fet amistat amb els nostres amfitrions dels caus i amb els amos dels càmping. Fins i tot ens hem arribat a fer una excursió i fer vida de muntanya.

Tant de temps junts ens ha fet passar algun moment de tensió, mal rollos o per l'estil, però a casa ens enduim un munt de records bons de moments entre companys i d'experiències que mai oblidarem. I recordar també la sort que hem tengut en tot moment (de veres, una cosa exagerada) i moltes escenes estrafolàries (unes 107, o així) males de creure.

Moltes gràcies als nostres fidels seguidors i heu de saber que això no s'acaba, farem un vídeo del campa que, no només estarà a s'altura d'aquest blocs tan pepis, sinó que el superarà con creces. Fins aviat a tots i que la fuerza os acompañe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada