dilluns, 23 de juliol del 2018

Dia 21. Kraków, Kraków i més Kraków.

Diario interestelar numero 169. Avui mos han desterrat del Valhalla i mos han enviat a  una carpa amb  "bones condicions" (aquesta carpa es coneguda com Tatooine).

-9:54am
Avui el nostre equip de cientifics anomenat els boinas verdes, ha sortit a investigar el terreny circumdant i els resultats han estat fascinants: han detectat UNS III REIGS molt potents, (de sol, i pot ser d'altres coses). El paratge era molt exòtic semblant a la selva negra. Alla enmig hem trobar dos nins que estaven lluitant cos a cos i nosaltres, com a bons cientifics, ens hem assegut per observar la lluita encarniçada mentre menjàvem el nostre entrepà.

-16:11pm
Hem agafat la llançadera  interespacial fins a Kraków, on la realitat ens ha pegat un cop a la boca i ens ha deixat K.O. En resum, varem haver d'aplaçar el dia de la visita d'Auswich per al darrer dia de campa (quedàrem emocionalment destroçats). Encara així, aprofitarem el dia per a fer turisme per Kraków i per a visitar el casc antic on vam fer de guiris mirant tendes i edificis... to mu wuapo la berdad.

-20:42pm
Hem arribat al camping i una part dels nostres científics s'han possat a preparar el sopar però... Un drac de dimensions descomunals (un gran moscard, d'almenys un pam) els ha sorpres mentres preparaven el sopar.

-22:13pm
Els nostres homes han aconseguit derrotar al perill, gràcies a la valentia dels nostres dos Jaumes i de la nostra audaç Maria de la Inés, com bé es mostra en el vídeo que deixam enllaçat. Després d'aquesta gesta, els nostres científics, esgotats tan física com psicològicament, han quedat rendits damunt els "futons" que la mestressa del camping ens ha oferir cordialment (ja que ens havia expulsat del paradis on haviem dormit els dies anteriors la muy juepu...).

-01:02am
Ronquidos y mas ronquidos. Desconectam per avui. Bona nit i prosperitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada