dimarts, 31 de juliol del 2018

Dia 30. Rysy experience.

Avui ens hem aixecat de la casa d'en Luigi a les 6 del matí per anar d'excursió al Rysy. A les 8 ja érem a Zakopane Centre i els busers s'han barallat per nosaltres, per dur-nos al nostre destí. Al final hem aconseguit arribar a Morskie i ha començat la nostra ascensió cap a l'Olimp.

Després de 2 hores de dura caminata hem arribat a la primer punt on hem aturat a recarregar forces per seguir l'ascensió. Una caminata llarga i cansada amb pendents del 40% les més suaus.

Després de 6 hores ascendint hem arribat adalt on hi havia una boira espessa amb la qual no podiem veure res. Amb un raig de sort (que ens acompanya sempre) hem tengut 10 minuts de visibilitat on hem pogut disfrutar de les vistes. El descens ha estat perillós però hem aconseguit baixar tota la muntanya.

La sort ens ha tornat a somriure. Quan ens pensàvem que no arribavem al bus per tornar a Zakopane (ja que teníem 4 hores de camí i el bus partia en 3 i mitja, jajaja), en Jaime ha tret els seus dots de reguetejador i hem aconseguit pujar a un carruatge tirat per pegasus a un preu extraordinari (de 50 zlotis que valia ens ha costat 10).

Hem arribat al càmping i quasi ni hem sopat de la sort que teníem. Ha estat una experiència fantàstica i meravellosa a un lloc preciós. I el millor és que tots hem arribat a dalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada