dimecres, 25 de juliol del 2018

Dia 24. Darrer dia "dormint" a Praha.

Idò res estimadets nostres, aquí tornam, i només per informar-vos del que vàrem fer ahir al nostre darrer dia a Praga.
Al inici del fantàstic dia que ens aguardava, vàrem dir adéu als nostres amfitrions, no de forma tant emotiva com Polònia, però sempre és bonic dir adéu.
I, com no podia ser menys, vàrem acomiadar el país a lo grande. Vàrem anar al castell de Prazsky que mare meva, no podeu ni imaginar les preciocitats que els nostres ulls vàren poder veure allà dedins, (se'ns possa la pell de gallina només de pensar-ho).
I per completar i treure un poquet la nostra vena de piromanos, férem el dinar a un parquet amb un camping gas (unes salxixas ben bones).
I ara és el moment en que mos tornam serios i, alhora, responsables ja que, com que hem adelantat els horaris, no tenim lloc on dormir, i ho varem fer en la puta calle joves (un parc 100 vegades el Parc de les Estacions). Però no vos preocupeu, només han estat 5h, i hem fet unes súper guardies per parelles, durant tot es vespre. Unes guardies que duraven 60 min, pels qui no son de ciències: 1h.
I, per acabar, sols informar-vos que vàrem haver de fer front a eriçons, conills i segons alguns paranoics, uns camellos de droga que medoreavan por la zona (100% real non fake), i a les 4:00h cap al bus 90, rumbo a un nuevo destino, Vienaaa. I, com tot el que ens a deparat, una nova aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada