dimecres, 21 de novembre del 2012

Informacions diverses


Bones!!

Aquest és un missatge d'informacions diverses, perquè hi penseu i perquè anem fent memòria,

Dimecres 21 a les 19h Reunió per al repartiment de tasques per a la marxa de diumenge, ens explicaran les tasques a fer i ens donaran el material necessari. Inicialment hi va n'Aina sola si algí més pogués que avisi per el grup d'emergències ;p.

Dissabte 24 de novembre: L'altre dia quedàrem que NO hi hauria cau, que per motius d'exàmens i tal com diumenge hem de ser donant una mà a l'organització de la marxa en contra la violència de gènere, quedàrem que no hi hauria cau i així podeu estudiar.

Diumenge 25 de novembre: MARXA, hem de fer un voluntariat el matí del diumenge, l'hora de trobada serà prest el matí així que a dormir prest! Quedam a la plaça de cort de palma a les 8'15 del mati.

Dissabte 1 de desembre  i diumenge 2 de desembre:  Aquest cap de setmana farem una "acampada" al cau, serà un cap de setmana intensiu...

    - Dissabte: quedam al cau a les 12 del matí per començar a fer feina a l'hort, horabaixa també farem feina a l'hort fins que els ulls ens ho permetin. Llavors hem de acabar de perfilar i preparar l'activitat de nadal que monta rutes a l'acampada. Dissabte vespre desrpès del cau hi ha consell d'agrupament i diguérem de quedar a fer torrada al cau.

El vespre si ens dona temps ;p mirarem una peli.

 - Diumenge: dematí farem feina a l'hort fins a hora de dinar. Si sobra temps farem també tules i bancs ;)

Què hem de dur: Na Mar i na Irene s'encarreguen de coordinar el menjar i tot el que te a veure amb el cap de setmana esperarem indicacions. Però adelantar-vos que inicialment: Dinar de dissabte (cadascun el duu de casa seva), sopar de dissabte, berenar de diumenge i dinar de diumenge, el farem en comú.

Acampada de Nadal: Apuntau-vos!!!

Vos informam que els propers dissabte i diumenge dies 15 I 16 de desembre durem a terme la ja tradicional acampada de Nadal.

La trobada serà el dissabte a l' Agrupament a les 16:00 des d'on partirem en bus cap a sa Torrentera. Carretera Inca- Sencelles km 4,8/ 5. (MAPA)

Diumenge vos esperam a totes i tots a les 11:30 a Sa Torrentera per participar a les activitats amb els vostres fills i dinar tots junts. Per favor, duis tots menjar per a compartir. Igualment heu de dur plats i coberts.

Què hem de dur??? Hem de dur tot el necessari per anar d’acampada (sac, estoreta, cantimplora, roba d’abric, llanterna, tassó i cullereta...) berenar de dissabte horabaixa, sopar de dissabte i per diumenge dematí pensau que els nins i nines sols han de dur alguna cosa per acompanyar la llet amb xocolata calenta que farem els caps per berenar per tothom.

Després del dinar repartirem els regals de 
l'amic invisible, molts de vosaltres vos demanareu, Com funciona l'amic invisible? farem capses de regals per a unitats i també en farem una d'adults. Cada persona que vulgui participar, ha de dur un regalet ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 6 € i han de venir els regals embolicats amb paper de diari i han de ser regals com si fóssim per l'edat dels nins i nines que participen. per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una  ferreret  de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Quan arribeu a Sa Torrentera hi haurà la unitat de rutes que s'encarregarà de replegar els regals i apuntar a tots els que vagin arribant. Ah! els pre-ferrerets també poden participar eh! 

PREU DE LA SORTIDA: 12 € per al·lot/al·lota. Inclou el Bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada.

Per favor, 
confirmau assistència tot d'una que pugueu mitjançat el formulari (clicau per obrir el formulari)La data límit per confirmar és el dimarts 11 de desembre.2 comentaris:

  1. Jo dissabte dia 1 vendré, pero el diumenge m'haure d'anar prest, perque tenc dinar. No se a quina hora, ja vos ho diré.

    ResponElimina
  2. oidococina, tot perfecte. Ens veim diumenge:)

    ResponElimina