dimarts, 24 de juliol del 2018

Día 23. Amor per Praga

Ido si, estimats meus, una vegada acabada la tortureta del buset número 148, arribàrem a Praga rebentadets.

Després de berenar, a un parc on els cans fan pipi i popo (així, demostrant la nostra inteligència), vàrem fer un tour per la impresionant ciutat de Praga. Un tour ple de màgia, històries intrigants i un món de fantasia que ens aguardava. Es més, descobrirem una tenda de joguines idèntica a la de Mrs Magorium, amb un tobogan i un tiovivo que va treure l'infant que portavem a dins.

I no amics, això no es tot, perquè encara haviem d'anar a Nymburk que, segons alguns companys d'aventures, s'assemblava a la propia Narnia (idò, com ells, vàrem fer un castor com a amic). A més, el cau on dormirem era semblant a una mansión i, com a totes, tenia una història de fantasmes guardada per contar (la qual va atemorir a alguns dels nostres companys de manera considerable, ja que a la casa passaven algunes cosetes una mica paranormals).

Estimats, ens encantaria contar-vos mes coses, però estavem tan cansedets que va ser tocar el matalas i dormir com uns infants. I bé, només ens queda dir, molt amor per tothom i fins una altra.

1 comentari:

  1. He descobert que no s'ha enviat es meu comentari (o jo no el veig) així que el repetire:

    No sé si m'agraden més ses fotos, es numeritos en negreta o aquest estil per escriure que vos han inculcat. Passau-ho súper bé llentiespolaKes. Duis-me una postalika uapa <3 vosK

    ResponElimina